שלום לך,
אני רואה כאן שאלות- ואוזרת אומץ לכתוב גם.
אני בטיפול כמה חודשים... העניין הוא שחושבת כי יש מצב שטעיתי ולי בזמן הזה לא כדאי לבוא לטיפול ואסביר גם למה....
אני מחכה מאד לפגישות עם המטפלת שלי... לפעמים ממש נחמד לי ולפעמים מרגישה תסכול... כל זה עוד הגיוני, הרי אני משחזרת העברות ועוסקת בדברים שלכאורה פחות "נחמדים ויפים" ולכן הגיוני שאצא גם מתוסכלת....אבל לא תמיד
הבעיה מתחילה מהרגע שאני עוזבת את החדר... אני מרגישה עצובה ובודדה... והפגישה עם המטפלת מעט מקלה- אך היא זמנית- שעה מתןך שבוע שלם!!! לאחר מכן אני חושבת עליה הרבה, כמו כן חושבת על כך עד כמה אני לבד ואין לי אף אחד בעולם... ככה שאני בוכה הרבה במהלך השבוע ולפעמים ממש לפעמים חושבת מה היה קורה אם לא אהיה כאן... אולי יפסק הרגש של הכאב, הצער, הגעגוע אך בעיקר הבדידות!!!!
אולי כרגע לא טוב לי הטיפול? כי הוא רק מעמיק את הבדידות והעצבות וגורם לי רק לחשוב על זה או על המטפלת....
אני גם פוחדת- לא יודעת אם אני חושבת לפעמים על איך יהיה בלי שאני כאן ( ונזהרת מלומר כי לפעמים אני חושבת שאם היה לאדם המשכיות בעולם הבא והנפש לא תגדע...- אולי כבר הייתי עושה את זה... ואולי לא??) האם אני במצב אובדני???
מה לעשות? אולי הטיפול רק מעמיק לי את הכאב, והבדידות והרצון שיחבקו ויאומרו שיהיה בסדר... אולי אעזוב ודי!!
כן, נראה לי שזה מה שאעשה כך אהיה פחות עצובה....
תודה לך!!